Va rugam asteptati
Închide

JetBit

Toate drepturile rezervate @Vlad Musteata.

vlad-musteata-romania

Vlad Musteata.

studii, parcurs professional anterior, alte inițiative antreprenoriale – dacă este cazul, hobby-uri

Vlad Musteață este fondator și CEO al North Bucharest Investments din România și Pro Imobil din Republica Moldova, companii de renume în domeniul consultanței și investițiilor imobiliare.
Născut la Chișinău, căsătorit și cu doi copii, Vlad Musteață și-a demonstrat performanțele prima oară în domeniul sportiv. A fost campionul Moldovei la rugby și a jucat pentru echipa de tineret de rugby a Moldovei în numeroase turnee internaționale.

În lumea afacerilor a întrat în 2011 când și-a fondat propria agenție imobiliară Pro Imobil, care este astăzi un nume recunoscut în Republica Moldova. În 2022 și-a extins activitatea și în România, unde a înființat North Bucharest Investments (NBI).

Antreprenorul cu experiență de peste 13 ani în domeniul real estate și-a început activitatea în lumea imobiliară imediat după absolvirea școlii, când a lucrat ca agent imobiliar la Chișinău.

Cu studii în Administrarea și Managementul Afacerilor și cunoscător a patru limbi, Vlad Musteață a reușit să își crească afacerile rapid.

Compania a reușit doar în ultimul an să încheie peste 400 de tranzacții imobiliare în blocuri noi din zona de Nord a Capitalei.

1.Ce a stat la baza deciziei de a vă avânta, în 2011, în antreprenoriat și de ce ați ales imobiliarele?

Timp de doi ani am activat ca agent de vânzări în domeniul imobiliar și am căpătat experiență și notorietate în branșa aceasta. Performanța pe care am reușit să o obțin în vânzări mi-a crescut semnificativ numărul de client, iar din partea acestora primeam foarte multe alte recomandări. Au fost principalele argumente care m-au făcut să mă gândesc că ar fi o decizie bună să încerc lumea antreprenoriatului și să îmi pornesc propria afacere în acest domeniu în care mi-am făcut experiență. De la un gând până la acțiune nu a fost mult - am luat decizia să intru în antreprenoriat și mi-am creat propria structură de vânzări și consultanță în domeniul imobiliar. Începutul drumului meu în zona de real estate nu a fost ceva gândit din timp sau în baza unei analize foarte ample. Primii pași în carieră au fost spontani și totul a venit din nevoia unui loc de muncă. Pentru că m-am dezvoltat rapid și am învățat domeniul real estate, am prins și încredere și drag de domeniul imobiliarelor, ceea ce m-a determinat să continui acest drum și să vreau să mă dezvolt tot mai mult.

2.Ce v-a determinat să vă extindeți în România?

Agenția imobiliară Pro Imobil, pe care am înfințat-o în 2011 în Republica Moldova, a crescut foarte rapid și a devenit acolo lider de piață. Decizia de a ne extinde în România a venit și din faptul că primeam la agenția din Moldova foarte multe cereri de oferte pentru proprietăți în România și eram solicitați pentru consultanță de investiții în România. Intereseul clienților din Moldova pentru piața din România era unul considerabil și am ajuns la concluzia că extinderea afacerilor peste Prut, în România, ar putea să fie o strategie bună pentru dezvoltare

3.Ce a presupus această extindere

Intrarea noastră în România a fost una treptată, pentru a ne obișnui cu toate procedurile locale și pentru a ne alinia nu doar cu cererile venite din Republica Moldova pentru imobile în București, dar și cu cererilor venite direct de la clienții din România. În București am început în anul 2017, cu o echipă mică și cu activitate principala în zona de investiții în proiecte din Nordul Capitalei. Pasul următor a fost acela de a colabora cu agenții locale, dar pentru că simțeam că este nevoie de o viteză de acțiune mai mare, după modelul afacerii din Chișinău, am decis în anul 2022 să oferim noi direct servicii de consultanță imobiliară și așa am creat North Bucharest Investments.

4.Cu ce provocări a venit acest pas?

Chiar dacă afacerea din Republica Moldova era deja bine pusă pe picioare și ajunsese la notorietate mare, extinderea din România a venit cu toate provocările generate de un nou început. Deși stăpâneam domeniul în piața de peste Prut, în România am luat-o de la zero pentru că aici este o altă piață, cu alte concepții și criterii de alegere a locuinței. A fost nevoie ca în primă fază să stabilim profilul clientului din România și apoi să ne pliem toate strategiile și cunoștințele pentru a implementa și în România mecanismele de succes pe care le-am clădit în Moldova.

5.Cum a evoluat piața locală de când ați lansat businessul și până acum? Care au fost cele mai importante schimbări apărute?

Am intrat pe piața din România în zona de consultanță imobiliară într-o perioadă în care totul se reconfigura pentru economie în urma efectelor pandemiei de Covid. În plus, anul 2022 a fost și un an de transformare și repoziționare a dorințelor și așteptarilor clienților.

În perioada 2022 - 2023 am traversat un drum cu multe provocări pentru domeniul imobiliar din România, cu costuri mari de creditare, cu inflație mare, cu temeri legate de război și de viitorul economiei per ansamblu. Deși eram la început de drum pe acest nou teritoriu, am reușit să facem performanță într-un timp record, pentru că am mizat pe parteneriate solide cu cei mai renumiți și buni dezvoltatori imobiliari. Încrederea și seriozitatea transmise clienților ne-au adus în 2023 cifrele bune pe care le previzionam. Ritmul nostru de creștere a fost unul semnificativ. De exemplu, creșterea TVA anunțată pentru anul 2024 a accelerat tranzacțiile imobiliare înainte de finalul anului 2023, în timp ce numărul mai mic de autorizații de construcție și condițiile favorabile de creditare au susținut cererea pentru imobilele existente.

Vânzările de imobile au avut o creștere semnificativă în ultima parte a anului 2023 și mai ales în ultima lună. Datele oficiale furnizate în 15 ianuarie de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) confirmă plusul din piață, plus pe care l-am înregistrat și noi. Capitală a înregistrat o creștere de 30% a vânzărilor în Decembrie, față de luna precedentă. S-au înregistrat 15.454 de tranzacții în Decembrie, față de 11.916 tranzacții în Noiembrie. North Bucharest Investments a avut o evoluție remarcabile în această perioadă și am înregistrat o creștere cu 40% față de noiembrie. Zona de Nord a Capitalei a fost cea mai activă la capitolul vânzări, fiind dominată de investitori ce achiziționează din fonduri proprii.

Anticipând creșterea TVA cu 4 puncte procentuale, care urmă să adăuge în medie peste 5.000 de Euro la costuri, mulți clienți au fost motivați să nu mai amâne decizia de achiziție a unui imobil și și-au dorit să finalizeze achizițiile înainte de intrarea în vigoare a noii rate. De asemenea, scăderea numărului de autorizații pentru construcții noi, a restricționat oferta și efectul a fost acela că am văzut o creștere a cererii pentru imobilele existente.

Efecte asupra vânzărilor au avut și ratele pentru ipoteci. Băncile au oferit rate mai mici la ipotecile imobiliare, făcând astfel achiziționarea de imobile mai accesibilă pentru cumpărători. Această politică bancară a facilitat realizarea unui număr mai mare de tranzacții imobiliare.

6.Ce trenduri se remarcă în zona proprietăților rezidențiale?

Pentru anul 2024, specialiștii noștri estimează că activitatea pieței imobiliare rezidențiale se va menține la un nivel ridicat, iar numărul tranzacțiilor va continuă să crească.

Ce observăm că trend în zona proprietăților rezidențiale din portofoliul nostru este interesul tot mai mare de achiziție de imobile din partea investitorilor cu bugete medii și ridicate.

Numărul investitorilor cu bugete între 100.000 Euro și jumătate de million de euro este în creștere. Sunt acei investitori care văd evoluția pozitivă a pieței și a randamentelor pe care le au imobiliarele și au planuri de retranzactionare pentru următoarele 12-18 luni. Noi suntem alături de acești investitori în tot procesul de achiziție și apoi retranzacționare, astfel încât să le maximizăm câștigul.

7.Care au fost cele mai importante borne pe care le-ați atins până în prezent pe plan local?

Am reușit să ne poziționăm rapid în piața din România, iar în București să devenim un etalon pe segmentul nostru. Calitatea și rapiditatea cu care lucrăm ne-a adus dublarea cifrei de afaceri de la un an la altul.

Grupul NBI a înregistrat peste 400 de tranzacții imobiliare în 2023, în blocuri noi din zona de Nord a Capitalei. Doar în ultimul an, cifra de afaceri a companiei s-a dublat de la 20 de milioane de lei, la 42 milioane de lei.

Anul acesta, în 2024, am avut creșteri de 25-30% de la o lună la altă. În plus portofoliul nostru a crescut semnificativ în ultimul an, având în portofoliu câteza zeci de dezvoltări imobiliare

8.Pe ce segmente activați și de ce ați ales aceste nișe?

Grupul North Bucharest Investments își desfășoară activitatea în segmentul imobiliar high-end din partea de Nord a Bucureștiului. North Bucharest Investments investește doar în proiecte construite de dezvoltatori cu un istoric pozitiv și se concentrează pe proiecte care au primit deja autorizațiile locale necesare pentru construcția ansamblurilor, reducând astfel riscurile de nerespectare a proiectului sau a termenelor. Grupul nu dorește să se expună la proiecte off-plan, din cauza riscului ridicat în ceea ce privește autorizațiile, ci mizează pe proiecte bine consolidate, cu reputație bună, construite cu produse de calitate și aflate în zone cu multiple facilități de infrastructură și școli.

Investițiile imobiliare reprezintă principala linie de afaceri a grupului, generând peste 90% din veniturile anului precedent. Brokerajul imobiliar este cea de-a două linie de afaceri dezvoltată de NBI încă din 2022, cu scopul de a diversifică și mai mult portofoliul de investiții și de a impulsiona creșterea cifrei de afaceri a grupului.

Serviciile complementare oferite de NBI în procesul de tranzacționare au un rol important în luarea celor mai bune decizii de investiții sau achiziție. Astfel, grupul imobiliar oferă clienților atât consultanță juridică, cât și componentă de brokeraj de credit și asistență completă pentru tranzacții, ceea ce reprezintă un mare plus pentru oricine este în căutarea unei proprietății, în tot procesul de tranzacționare, până la încheierea actelor.

9.Care e profilul investitorului român în imobiliare – în dreptul NBI? (vârste, ocupații, putere investițională, dimenisune portofoliu etc.)

Pentru că North Bucharest Investments are în portofoliu proprietăți din zona de Nord a Capitalei, această zonă atrage în mod special familiile tinere, cu vârsta medie a rezidenților de 38 de ani. Majoritatea cumpărătorilor sunt căsătoriți, cu studii superioare finalizate și lucrează în corporații, ocupând funcții de middle și top management. Printre profesiile predominante se numără IT-iști și oameni din domeniul financiar, cu venituri lunare de peste 8.000 de lei. Un profil aparte putem creiona și pentru cei care aleg proprietățile noastre în scop investițional, iar aici identificăm două categorii. Proprietățile din portofoliul North Bucharest Investments se adresează atât investitorilor mici și medii care cumpără între 1 și 10 locuințe, cât și investitorilor experimentați, care urmăresc randamente importante și zone și produse exclusiviste.

10.Ce asemănări și deosebiri există între investitorii și clienții români din industria imobiliară versus cei din Republica Moldova?

Există câteva asemănări și deosebiri între investitorii și clienții din industria imobiliară din România și Republica Moldova.

Principala asemănare între cele două piețe este interesul mare pentru proprietățile imobiliare. Atât în România, cât și în Republica Moldova, există un interes ridicat pentru investițiile în proprietăți imobiliare, fie că este vorba de locuințe, terenuri sau spații comerciale. Pe ambele maluri ale Prutului oamenii vor să fie proprietarii caselor în care locuiesc, cu o balantă care înclină mai mult în România, unde aproape fiecare persoană dorește să fie proprietar și să aibă actele locuinței pe numele lui.

O altă asemănare o vedem în modul în care oamenii căută și se informează despre valoarea proprietăților și a zonei. Sunt clienți la fel de mulți și România și în Republica Moldova care vor să investească și vor să obțină o rentabilitate bună ulterior achiziției, atât prin revânzare cât și prin închiriere.

Ne bucură să mai vedem un fenomen interesant. Cumpărătorii din ambele țări apelează la serviciile agenților imobiliari în procesul de cumpărare sau vânzare a proprietăților și sunt destul de puțini cei care fac singuri toate procedurile.

Dacă ne uităm la deosebiri, atunci prima pe care o luăm în considerare este economia. Economiile României și Republicii Moldova sunt diferite. România are o economie mai puternică și mai diversificată, ceea ce influentează dinamică pieței imobiliare, vânzările, modul în care se fac dezvoltările imobiliare. Infrastructură este și ea un diferențiator puternic. Această influențează nu doar tipurile de proprietăți disponibile pentru investiții și achiziții, dar și confortul oamenilor și accesul acestora la facilități precum școli, grădinițe, magazine și spitale.

11.Care e următoarea țară pe care veți paria, în ce orizont de timp intenționați să vă extindeți și ce piață aveți în plan?

Planul nostru pe termen mediu este să ne extindem portofoliul și operațiunile și mai mult în București și în România. Pentru piața din România luăm în calcul orașele mari, cu potențial de creștere important în zona de real estate, atât pentru zona de locuințe pentru locuit, cât și pentru investiții care să genereze randamente bune.

Vedem o piață foarte bună în real estate în orașe precum Brașov, Iași și Constanța, care beneficiază deja de interes pentru relocare, interes turistic dar și de dezvoltare în scop investițional. Suntem atenți însă și la ce se întâmplă în vestul țării, și nu excludem nici orașele Timișoara și Oradea, care au dovedit deja un avans semnificativ în zona rezidențială și care au proiecte premium care se pretează pentru investiții generatoare de câștiguri bune pentru investitori.

12.Cum ați reușit să extindeți echipa atât de rapid și ce calități trebuie să aibă oamenii care se alătură companiei?

Puterea exemplului cred că este motorul fiecărei companii, de aceea am pus mare accent în primul rând pe organizarea și implicarea mea permanentă în toate departamentele și în toate acțiunile care sunt importante pentru bunul mers al lucrurilor.

Contează foarte mult și cum se simt angajații, pentru că un om mulțumit va atrege la rândul său alte persone interesate să facă parte din echipă, dar și potențiali colaboratori care vor să își suplimenteze veniturile.

Noi oferim traininguri permanente și suport pentru dezvoltarea în carieră. Prim prisma numărului mare de tranzacții pe care le avem reușim și să generăm venituri constante și chiar semnificative pentru cei care muncesc eficient și se implică în echipa noastră.

Pentru a răspunde prompt cererilor numeroase și pentru a face față tuturor solicitărilor de achiziții, tranzacții și intermedieri imobiliare, grupul North Bucharest Investments și-a crescut accelerat echipa în ultimul an, ajungând la aproape 100 de angajați și colaboratori.

13.Care sunt criteriile de care țineți cont când alegeți să vă implicați într-un nou proiect?

Calitatea lucrărilor și reputația dezvoltatorului și a constructorului sunt decisive. Suntem foarte selectivi și atenți la tot istoricul dezvoltatorului, la planurile pentru viitor, la termenii de colaborare stabiliți, la flexbilitate și alegem proiectele care întrunesc toate criteriile de calitate. Nu ne dorim doar un portofoliu mare, ci punem mare accent pe un portofoliu de calitate.

North Bucharest Investments investește și semnează parteneriate doar în proiecte dezvoltate de echipe cunoscute, cu notorietate și care au oferit calitate în toate proiectele. În plus ne concentrăm doar pe proiecte care au deja toate autorizațiile pentru construcție. Facem asta pentru că vrem să protejăm clienții de riscul de nerespectare a proiectelor și a termenelor și pe de altă parte toate aceste detalii sunt foarte importanta și pentru reputația noastră în piață. Vrem să fim lideri în piață, dar bazându-ne pe principii solide și pe calitatea serviciilor pe care le oferim.

De asemenea, nu dorim să ne expunem pe proiecte off-plan, pentru că acestea prezintă un risc ridicat în ceea ce privește autorizațiile.

Portofoliul de proprietăți al North Bucharest Investments vine în piață cu o ofertă potrivită nevoilor actuale ale clienților, cu locuințe poziționate în zone cu facilități de transport și infrastructură bine dezvoltată, aproape de școli recunoscute și cele mai dezvoltate arii de birouri.

14.Ce profil au proiectele rezidențiale pe care pariați?

North Bucharest Investments se concentrează pe proiecte rezidențiale de înaltă calitate, situate în zona de Nord a Bucureștiului. Proiectele pe care le reprezentăm sunt amplasate în zonele cele mai căutate și dezvoltate din Bucureșți, pentru că poziționarea le conferă un avantaj în atragerea clienților și a investitorilor.

Analizăm și cât de bune și sigure sunt câștigurile pe care le pot obține clienții în urmă investițiilor. Clienții noștri vor pe lângă un câștig bun și stabilitate financiară, de aceea trebuie să alegem cele mai sigure și bine poziționate proiecte în portofoliul nostru.

Un alt element care caracterizează imobilele din oferta noastră este capacitatea de tranzacționare a acestora pe toate etapele de dezvoltare. Mai exact, câutăm proprietăți care sunt concepute pentru a putea fi bine tranzacționate, atât în timpul construcției, cât și după finalizare, oferind astfel flexibilitate clienților care vor să cumpere pentru a locui acolo, dar și investitorilor.

Proiectele rezidențiale gestionate de North Bucharest Investments mai trebuie să răspundă unor cerințe – trebuie să fie caracterizate de calitate premium în ceea ce privește designul, materialele folosite și dotările oferite. Vrem să putem răspunde ușor și rapid tuturor așteptărilor segmentului de piață exigent.

15.Ce servicii conexe oferiți și cum vă construiți expertiză în aceste direcțîi?

Un client care ia legătura cu noi va primi din partea noastră tot suportul de care are nevoie. Scopul nostru în orice interacțiune este să îi oferim clientului toate informațiile de care are nevoie și să îi oferim toate serviciile care să îi ușureze deciziile, dar să îi aducă și economie de timp.

Compania North Bucharest Investments are toate serviciile necesare unei tranzacții cu succes, de la consultanță financiară, la servii de brokeraj și marketing pentru promovarea proprietății.

Considerăm că fiecare client mulțumit este o verigă foarte importantă pentru succesul nostru, de aceea oferim suport permanent clienților și ținem legătură mai departe cu toți oamenii care ne trec pragul.

Ne construim expertiză în aceste direcții prin angajarea și formarea unor profesioniști experimentați în domeniul imobiliar, care își aduc cunoștințele și abilitățile în serviciile pe care le oferim.

16.Ce stă la baza unei tranzacții reușite?

O tranzacție imobiliară reușită este rezultatul unui complex de factori. Este importantă oferta și mai ales ca aceasta să fie una variată. O ofertă diversificată și bine selectată de proprietăți imobiliare este cheia pentru a satisface nevoile și preferințele diferite ale clienților. O gamă mare de opțiuni le dă posibilitatea clienților să aibă de unde să aleagă proprietatea care se potrivește cel mai bine nevoilor și dorințelor pe care le au.

Dacă vorbim de tranzacții pentru investitori, în cazul acestora calcularea transparentă a randamentului este un element important. Pentru investitorii imobiliari, este esențială o calculare transparentă a randamentului investiție, iar această etapă include evaluarea costurilor, a potențialului de creștere a valorii și a rentabilității pe termen lung a proprietății.

Noi considerăm că o tranzacție reușită se face prin implicarea profesioniștilor din toate domeniile – de la agenții imobiliari, la brokeri, avocați și consultanții financiari.

Important de menționat este că o tranzacție imobiliară reușită este de fapt aceea care îndeplinește toate nevoile și obiectivele clienților.

17.Ce calități sunt necesare pentru a face business în real estate?

Pentru a avea succes în afacerea imobiliară este important să ai o echipa cu abilități excelente de comunicare, pentru că înțelegerea deplină a tranzacțiilor imobiliare este esențială și pentru clienți și pentru agenți.

Business-ul din domeniul real estate este unul care trebuie să se bazaze pe informație – angajații trebuie să fie profesioniști și cu bune cunoștințe despre piața imobiliară, de la tendințele actuale, la profilurile de clienți și chiar capacitatea de a anticipa evoluțiile din piață. Nu în ultimul rând cunoștințele profesionale trebuie să includă și menținerea actualizată a informațiilor despre reglementările și legile relevante.

O altă calitate pentru acest business este empatia - capacitatea agenților de a înțelege și de a răspunde nevoilor și preocupărilor clienților. Empatia construiește relații de încredere cu clienții.

Succesul în afacerile imobiliare nu vine însă ușor, el necesită perseverență și adaptabilitate în fața provocărilor și eșecurilor.

18.Care e cel mai mare vis antreprenorial pe care îl aveți?

Mi-am propus că împreună cu echipa North Bucharest Investments să ajungem cea mai renumită și mai mare companie de consultanță imobiliară din București.

Extinderea în orașele mari din România este și ea în plan și ne dorim să oferim cea mai bună calitate pentru clienții noștri, dar și cele mai rapide și profesionale servicii de care au nevoie în tot procesul de consiliere și tranzacționare.

19. Cum se împarte, procentual, cifra de afaceri de anul trecut între serviciile/diviziile companiei?

Cifrele North Bucharest Investments s-au dublat de la an la an. De exemplu, în 2023 cifra de afaceri a companiei din România a ajuns la 42 milioane de lei, de la 20 de milioane în anul 2022.

În 365 de zile au fost 400 de tranzacții imobiliare, ceea ce arată rapiditatea cu care compania a reușit să evolueze în piață.

Investițiile imobiliare sunt principala linie de afaceri pentru North Bucharest Investments, iar aceste investiții generează 90% din veniturile anului precedent.

Brokerajul imobiliar este cea de-a două linie și are rolul de a impulsiona creșterea cifrei de afaceri a grupului.

20. Un sfat pentru tinerii antreprenori care aleg imobiliarele:

Principalul sfat pe care l-aș da tinerilor care vor să între în antreprenoriat și care aleg să între în domeniul imobiliar este să investească în primul rând timp și efort să învețe. Este nevoie cunoștințe solide despre piață, evoluția acesteia, pericole și oportunități, evoluția prețurilor și trenduri. Doar prin informație și folosirea acesteia în mod empatic, putem construi relații cu clienții și se pot aduce rezultate.

Pe de altă parte, înțelegerea reglementărilor legale în vigoare, a evoluțiilor financiare și a strategiilor de marketing te ajută să iei decizii informate și să eviți capcanele.

În această industrie este nevoie și de o rețea bună de contacte dar și de participarea la evenimente de networking și implicarea în comunitate, pentru a avea acces la un număr cât mai mare de posibili clienți și investitori.

Orice tânăr la început de drum este important să știe că industria imobiliară poate oferi oportunități mari de creștere și succes.

21. O descriere a proiectelor din portofoliu

Portofoliul nostru este în permanentă dezvoltare. Avem zeci de proiecte, atât în construcție cât și în curs de finalizare sau deja finalizate. Sunt proprietăți din zona de Nord de Capitalei pentru clienți cu bugete începând de la 60.000 de euro și care pot ajunge până la 4 milioane de euro.

Toate proiectele sunt realizate la un nivel de calitate foarte ridicat și sunt bine conectate la facilități de transport, dar sunt și poziționate în apropiere de școli și magazine.

Proiectele noastre majore sunt: YACHT Kid, UP SITE, NUSCO Imobiliară, High Garden East, Nusco Homes, Aviației Tower, Avrig Park, Kempinski, Cellini Residences, CRYSTAL NORTH, Brick Lofts, Lago Residence, One United Properties, British Residence, Nobis Gardens, Medusa by Versace, One North Lofts, SUN Rebreanu, Iancu Nicolae Residence, 303 Sisești, Habio, Cartierul Solar, Hils Brouner, North Bucharest Rent, Nature Residence, WIN Herăstrău, Residence 5, North Village Tunari, ONE Verdi Park, NORTHVIEW, My Place Residence, My Place North, iResidence, Laguna Residence, F-Zeen, INTERNI Villas, One Floreasca Towers, One High District, IQON, ARQA Jolie Village, Bellemonde, ONE Herăstrău Park, HERĂSTRĂU BOUTIQUE, NORTH Avenue, CITYMOOR, CONFORT NORD, MTM Residence, Pipera park, LUXURIA Residence, TEILOR Park, First Estate, Forest Villas Corbeanca, One Herăstrău Towers, H4L THE VILLAGE, Cloud 9 Residence.

Canalul YouTube

Contacte

Haideți să vă transformăm ideea în cea mai bună invitație din realitate

Unde gasesc

Romania
str. Calea Floreasca NR. 133,
București, sectorul 1

office@proimobil.md 0720-777-756

Solicitați o întâlnire